Danskerne er vilde med de amerikanske traditioner

Halloween, Thanksgiving, Valentines dag og Black Friday. Det er ingen hemmelighed, at vi danskere er ganske glade for de amerikanske traditioner. Vi tager dem nemlig til os en efter en. Nogen danskere er dog mere begejstrede for de amerikanske traditioner end andre, men det er majoriteten, der nyder, og dyrker disse nye traditioner. Butikkerne nyder også godt af, at vi danskere er glade for disse traditioner, da det øger vores forbrug, og derved tjener butikkerne lidt ekstra på disse traditioner. I løbet af de sidste par år, har vi da også taget flere og flere af disse traditioner til os, eller også er vi begyndt at inkludere dem, der allerede svagt har vist sit indtog mere.

Spar penge på Black Friday

En af de traditioner der med hastige skridt har gjort sit indtog, og er blevet ganske populær på meget kort tid, er Black Friday. Danskerne er vilde med et godt tilbud, og det er netop det, Black Friday giver os. Black Friday bliver afholdt sidst i november måned her i Danmark ligesom i Amerika. Der er dog en stor kontrast i forhold til, hvordan de tog dage bliver afholdt. Begge steder handler det selvfølgelig om de gode tilbud, i Danmark sænker vi dog ikke priserne lige så meget som i Amerika, hvilket også gør, at dagen herhjemme forløber noget mere rolig, end det gør i Amerika. Her i Danmark har største delen af alle butikker et tilbud, der hedder 20 procent i rabat, nogen steder vælger de dog at give flere procenter i rabat. Vi har altså en god mulighed for at spare en del penge. I Amerika er det noget mere ekstremt. Her kører de helt ekstreme tilbud, der forårsager, at befolkningen går helt amok. Der er ligefrem mulighed for at pådrage sig skader, hvis man vælger at deltage i denne tilbudsfest. Se bare denne video:

Så vildt går det slet ikke for sig herhjemme. Selvfølgelig er der travlt rundt omkring i butikkerne, da folk også benytter sig af tilbuddene til at få købt diverse julegaver, men folk opfører sig sobert og civilisere, og man oplever ikke på samme måde den her grådighed, som der bliver udvist i Amerika på denne dag.

Der er mange fordele ved Black Friday. For det første kan man få lov at spare en god sum penge på sine julegaveindkøb. For det andet, er det bare en god mulighed for at spare penge på noget, man står og mangler. Det er heller ikke kun tøj, møbler og lignende, som du kan spare penge på denne dag. De større fødevarebutikker som bl.a. Bilka har også valgt at hoppe med på bølgen, så du kan også finde gode tilbud på f.eks. fødevarer og vaskepulver.

Nogle er mere populære end andre

Nogle amerikanske traditioner er dog mere populære, og bliver dyrket mere end andre. Black Friday er en af de heldige, der for alvor har fået lov til at vinde frem på meget kort tid. Halloween derimod er også blevet en tradition for nogen, men den har en meget langsommere indvirkning, end Black Friday har haft.

Køb julegaverne på Black Friday

Julen nærmer sig, og vi er alle klar over, at det bliver en stresset tid, hvor der skal bruges store mængder penge, eftersom man ikke kan slippe udenom, at der er masser af julegaver, der skal købes. December måned byder heldigvis på mange gode tilbud rundt i de fleste butikker. Det er desværre bare ikke altid, at der er tilbud på lige præcis de ting, som ens familie og venner ønsker sig. Hvis man er tidligt ude med julegaveindkøbene, kan man dog, på grund af Danmarks adoptering af begrebet Black Friday, få lov at spare procenter på rigtig mange vare i adskillige butikker sidst i november måned. Så hvis man vil spare penge på julegaverne i år, så skal man allerede have indsamlet diverse ønskelister sidst i november måned.

Spar penge på alt lige fra tøj til køkkenredskaber

Den sidste weekend i november måned, kan du få lov at spare penge på dine julegave indkøb, eftersom Danmark er i løbet af de sidste par år langsomt begyndt at adoptere den amerikanske storshopping dag Black Friday. Black Friday giver dig muligheden for at spare mange penge på dine indkøb. Her i Danmark lyder rabatten rundt omkring i butikkerne hyppigst på omkring de 20 procent, men du kan også være heldig at falde over et af de steder, der har valgt at smække priserne helt i bund, så du kan få lov at spare mere end de 20 procent. Eftersom du kan spare en del penge denne dag, så er det en oplagt mulighed for, at du kan få klaret julegaveindkøbene i god tid. Du kan altså både få lov at spare mange penge på gaveindkøbene, og samtidig slipper du for julegaveræset og -stressen i december måned.

Hvis du har andre planer den dag, hvor der bliver afholdt Black Friday, så er der heldigvis nogen butikker, der er begyndt at holde tilbuddene kørende hele weekenden, så alle får en mulighed for at benytte sig af de lave priser.
Det er ikke kun en enkelt type ting som f.eks. tøj, at der er på tilbud denne dag, det er alt lige fra tøj til babyudstyr til køkkenredskaber. Så uanset hvem du skal købe gaver til, så vil der helt sikkert være noget på tilbud, som denne person kan bruge.

Undgå den hektiske stemning

Eftersom der på Black Friday er oceaner af tilbud, vil der selvfølgelig også være en del mennesker, som gerne vil benytte sig af disse tilbud, og derfor vil der med stor sandsynlighed være meget stress i gågaden og butikkerne denne dag. Dog er det forskelligt, hvornår den hektiske stemning er på sit højeste, og det gælder derfor om at tænke taktisk, hvis du gerne vil undgå denne stemning. Et af de bedste tidspunkter, som du kan bevæge sig i butikkerne på, er om formiddagen, eftersom mange stadig er på arbejde eller i skole på dette tidspunkt, og der vil derfor være mere ro og færre mennesker. I storbyerne har butikkerne åbent helt til midnat, så hvis man laver sine indkøb i en af disse, så er det også muligt at undgå stressen, hvis man går i butikkerne i de sene aftentimer.

3 tips til at klare sig igennem Black Friday

Den Amerikanske tradition Black Friday har vundet sit indtog i Danmark, hvilket både har sine fordele for butikker og forbrugere. Eftersom butikkerne bugner med tilbud denne fredag sidst i november, vil der helt naturligt være rigtig mange mennesker i gågaden og i butikkerne. Det kan være svært at overskue alle disse mennesker, men man ender alligevel med at bevæge sig ud i det, fordi man også gerne vil have muligheden for at benytte sig af de mange gode tilbud. I det følgende vil du få et par gode råd med på vejen, så du får det bedste ud af denne travle dag.

Vælg det rigtige tidspunkt

Hvis du vælger at bruge Black Friday i en af storbyerne, så har butikkerne her med stor sandsynlighed åbent helt til midnat, så der er masser af tid til at få del i de gode tilbud. Så er spørgsmålet bare om, hvornår du skal bevæge dig ned i butikkerne for at undgå de største menneskemængder og stress. Eftersom det er en fredag, går de fleste på arbejde eller er i skole, derfor er det god ide at benytte sig af formiddagstimerne, da det er her, størstedelen er beskæftiget andet steds. Ellers er det også en god ide at vælge at gå i butikkerne sent om aftenen, da de fleste gerne vil være hjemme i stuerne inden alt for sent. Det gælder for alt i verden om at undgå eftermiddagstimerne, når alle får fri.

Lav en tjekliste

Det nytter ikke noget at rende forvirret rundt fra den ene ende af byen til den anden for at rende tilbage igen bagefter. Det kommer til at tage alt for lang tid, og du ender med at stresse dig selv. Derfor er det en glimrende ide, hvis man skriver sig selv en liste over, hvad man skal have i diverse butikker, så man kan tage det slavisk, og ikke går ind i unødvendige butikker. Det vil spare dig for en masse tid, og du vil samtidig have styr på, hvor langt du er kommet i dine indkøb. Hvis du ikke kun er taget i butikkerne, for at klare bestemte indkøb, så er det en god ide først at starte med det, som du ved, at du skal have, og så kan du gå og hygge dig bagefter.

Hav tålmodig og smil

En af de vigtigste ting som man skal huske på Black Friday, er, at man ikke er den eneste der er stresset, og synes, at der er mange mennesker. Ekspedienterne knokler løs for at nå det hele og for at sørge for, at alle kunder er glade og tilfredse. Derfor er det mindste, man kan gøre for dem at give dem et smil og takke dem. Det samme gælder til folk omkring en, for det nytter ikke noget at se sur ud eller at skælde andre ud, det stresser kun folk yderligere, og det ender med at blive en dårlig oplevelse for alle. Det gælder derfor om at have tålmodighed med både andre kunder og ekspedienter, og så at holde humøret højt. Så er det måske også en god chance for, at ens humør smitter af på de andre omkring en.

Husk podcast på Black Friday

Skal du til Black Friday i år? Ja, det skal du nok, hvis du ligesom alle os andre ikke kan sige nej til et godt tilbud. Black Friday er en amerikansk tradition, der løber af stablen dagen efter Thanksgiving, som fejres sidste torsdag i november. Black Friday har efterhånden også fået solidt fodfæste i Danmark og kommer i år til at finde sted den 24. november, hvor butikker og varehuse landet over annoncerer vanvittigt gode tilbud på varer i alle prisklasser og størrelsesordner. Du kan ende med spare en god sum penge på markant nedsatte produkter, men Black Friday-indkøbet har en slet skjult pris. Prisen er lange, lange køer. Har du mange ting på indkøbslisten, må du forberede dig på flere timer i kø. For at gøre ventetiden lidt mere overskuelig og knap så kedelig skal du medbringe to ting på din shoppetur; en opladet smartphone og et par høretelefoner. Her får du et par podcastanbefalinger, så du kan gøre køtid til kvalitid.

Serial (sæson 1 og 2)

Når du på Black Friday står i køen til kassen i Humac, kan du med fordel begynde at lytte til den populære podcast ”Serial”. Hvis du interesserer dig bare en lille smile for podcasts har du garanteret allerede hørt om denne produktion. Serial er en amerikansk produceret podcast, som fortæller historier om virkelige begivenheder med forskellige temaer. Det fungerer som en slags lytte-dokumentar, hvor journalisten Sarah Koenig leder os igennem en konfliktfyldt historie med mange løse ender, som hun gradvist forsøger at binde sammen. Første sæson var en bragende succes med hovedpersonen Adnan Syed, der i 1999 blev anklaget og dømt for et mord, han erklærer sig uskyldig i at have begået. I podcasten taler Koenig med Adnan i fængslet, opsøger en masse personer fra hans fortid og bliver en slags detektiv på sagen. Det er en særdeles fængslende fortælling, som uden tvivl kan begå sig som underholdning i køen.
Anden sæson er en helt ny historie, der tager udgangspunkt i soldaten Bowe Bergdahl, der deserterede fra den amerikanske hær i Afghanistan og blev holdt som fange af Taliban i fem år. Ligesom i sæson et opsøger Koenig relevante personer og forsøger at finde hoved og hale i sagen, der bliver mere og mere indviklet som episoderne skrider frem. Også anden sæson kan klart anbefales som køunderholdning.

The Moth

The Moth er ligesom Serial en virkelighedstro og autentisk podcast, men i dette tilfælde fortælles historierne af selve hovedpersonerne. The Moth er et slags lytte-fortællingsshow, hvor både almindelige og kendte mennesker fortæller en historie live til et publikum i en sal et sted i USA (oprindeligt i New York). Disse historier bliver optaget og kan altså høres i podcasten af samme navn. Fortællingerne er kun af nogle minutters varighed, og kan sagtens høres individuelt, så du kan sagtens nå at høre en historie eller to imens to venter på betjening ved kassen. Med The Moth eller Serial i ørerne bliver det en ren fornøjelse af stå i kø på Black Friday.

Undgå at Black Friday ender i udsalgsanarki

Hvert år sidst i november skydes julesalget i gang med Black Friday, der velsigner forbrugere rundt om i verden med vanvittigt gode tilbud og høje rabatprocenter. Fænomenet er amerikansk og ligger umiddelbart i forlængelse af Thanksgiving, der fejres sidste torsdag i november. I år kommer Black Friday til at ligge den 24. november, og det gælder ikke kun hjemlandet USA men også i Danmark, hvor flere og flere butikker og varehuse inkorporerer udsalgsfænomenet i deres salgsstrategi. Siden Black Friday rigtig fik fat i det danske marked omkring 2013, har det vist sig ualmindeligt populært blandt danske forbrugere. Faktisk slog 2015 rekorden som største handelsdag nogensinde i dansk historie målt på Dankortforbrug. Black Friday er både en tilbudsfest og tilbudskaos med mange mennesker og stor rift om tilbudsvarerne. Og hvad med de ansatte? I mange butikker er Black Friday én af årets travleste arbejdsdage. Det er både hårdt og stressende for de ansatte, der i mange tilfælde ikke får kompensation for den ekstra arbejdsbyrde. Hav det i tankerne når du bliver utålmodig i køen til kassen eller prøverummet.

Gyserhistorier fra Black Friday i udlandet

Hos både vores engelske og amerikanske naboer har Black Friday i flere tilfælde udviklet sig til et regulært udsalgsanarki, der blandt andet har resulteret i kvæstede kunder og medarbejdere, og i de værste skrækscenarier fra dagen har det udviklet sig til dødsfald. Sådan endte det på Black Friday i 2008, da en Walmart-ansat i en afdeling i New York skulle åbne butikken og blev overmandet af en enorm menneskemængde, der endte med at trampe ham ihjel. Det er én af de mest kendte sager, netop fordi det endte så katastrofalt, og heldigvis findes der ikke mange eksempler, hvor udfaldet har været så ekstremt. Men det er et billede på det tankesæt, som kunder på Black Friday tager med sig på indkøbsturen. Det er netop den fremgangsmåde, som selve Black Friday-opsætningen henleder til ved at tilbyde enorme besparelser på varer – i begrænset omfang. Netop denne begrænsning kombineret med et først til mølle-princip er en naturlig anledning til spidse albuer og hensynsløs adfærd. Hvis ikke Black Friday herhjemme også skal ende i hovedløs indkøbskrig, må vi bruge vores sunde fornuft og respektere køkulturen.

Tag hensyn

Ved at følge nogle enkle retningslinjer, kan vi alle være med til at gøre afholdelsen af Black Friday til en god oplevelse. Ikke kun for os selv som kunder, men også for de butiksansatte der kæmper for at komme helskindet igennem dagen. Først og fremmest må vi vise hensyn både til de ansatte og til de andre kunder. Først og fremmest vent til det bliver din tur fremfor at springe over i køen, det lyder banalt, men hvis du bryder med køkulturen, følger andre efter, og det ender i både kaos og utilfredse kunder. Omvendt hvis du viser respekt over for dine indkøbskolleger, vil du som regel oplevelse samme adfærd den anden vej rundt. Til sidst skal du huske at smile til kundebetjeningen ved kassen, de har brug for alt den opbakning, de kan få på denne krævende arbejdsdag i november.

 

Kan familiehygge og Black Friday forenes?

Ja, det kan det utvivlsomt. Man forbinder måske ikke umiddelbart Black Friday med kvalitetstid med familien, men man kan faktisk sagtens gøre det til en god oplevelse for både store og små. Black Friday finder sted sidste fredag i november, og i år 2017 bliver den 24. november, hvor tilbudsfesten skydes i gang. Der er nemlig lige netop tale om en tilbudsfest, et slaraffenland af nedsatte varer og skyhøje rabatter. Da december måned ligger lige for døren, udnytter mange dagen til at få nogle billige julegaver i hus. Det er en oplagt mulighed for at samle familien om julegaveindkøbene og tage forskud på julehyggen med en shoppetur inde i byen.

Hold fri og afsæt tid til juleindkøbene

Black Friday kan være en kaotisk affære med mange mennesker og stressede butiksmedarbejdere. Men hvis du alligevel skal bruge dagen på at stå i kø, kan det jo ligeså godt være sammen med dine nærmeste. En anden fordel ved at tage familien med på juleindkøb på Black Friday er, at børnene kan udvælge deres specifikke gaveønsker, som måske er markant nedsatte. I kan også forberede jer hjemmefra og udarbejde en udførlig liste over de ting, I er på udkig efter. Sørg eventuelt for at få indsamlet ønskelister fra dem, der skal have gaver den 24. Hvis man ved, hvad man går efter kan man spare nogle timer i tætpakkede butikker og afsætte mere tid til familiehygge. Under alle omstændigheder er det en god idé at holde dagen fri, så man kan gå stille og roligt til værks frem for at stresse over at skulle nå det hele på få timer. På Black Friday er tålmodighed altafgørende for, hvordan dagen kommer til at forløbe.

Julelys og brændte mandler

Det er ikke længere nogen kæmpe overraskelse, når da danske butikker finder julepynten frem engang midt i november. Når vi når til de sidste dage af den kolde vintermåned, er der altså julepynt og udsmykning i langt de fleste butiksvinduer på gader og stræder. Bor du i nærheden af Aarhus er en Black Friday-familietur til strøget altså pakket ind i jul på alle fronter. Julelysene, der pynter ned gennem hele strøget, bliver tændt, og Salling har formentlig også sat strøm til de tusindvis af pærer, der på denne tid af året pryder butikken og lyser hele området op. Boder med lækre julegodter som brændte mandler, æbleskiver og pebernødder står spredt ned af gaden fra Banegårdspladsen helt ned til Store Torv. Der er således masser af muligheder for at få en snack imellem indkøbene og gøre det til en hyggelig dag. Hvis I får overstået juleindkøbene hurtigere end forventet, kan I jo eventuelt smutte forbi Den Gamle By, der måske også er begyndt at åbne op for juleriet. Under alle omstændigheder er Black Friday en udflugt værdig især i de store byer, hvor der virkelig bliver gjort noget ud af begivenheden. Udnyt muligheden for at spare penge på julegaverne og samtidig bruge dagen på en hyggelig dag med familien.

 

Tænk strategisk – lav lister til Black Friday

Sidste fredag i november har efterhånden officielt fået tildelt titlen ”Black Friday”. Det har den, fordi butikker og varehuse i stribevis på netop denne dag lancerer ekstraordinært gode tilbud og rabatter på deres produkter. Gader og stræder bliver sorte af menneskemylder, der farer ud og ind af butikker for at få fingre i de nedsatte varer, der i sagens natur kun findes i et begrænset antal. Nogle forretninger kører endda med tilbud, der gælder for et særligt begrænset antal varer uanset lagerstatus, og derfor kan der i disse tilfælde være særligt stor rift om produkterne. Men hvis du tænker dig om og lægger en plan, øger du dine chancer for at være én af de få, der løber med et særligt godt tilbud. Det gælder om på forhånd at undersøge markedet og finde ud af helt præcist, hvad du er på jagt efter, og om den pågældende mærkevare sælges til Black Friday-udsalgspris. Her kommer et par råd til, hvordan du kan få et forspring i tilbudsjagten.

 Mange guider dig på vej..

Med en simpel googlesøgning på ”Black Friday” bliver det hurtigt tydeligt, at antallet af websites dedikeret til at promovere Black Friday er både stort og mangfoldigt. Der findes både danske og engelske udgaver, der giver vejledning om shoppemuligheder, parkering, særlige events og andet godt. Disse sider er særligt behjælpelige til at informere om, hvilke forretninger, varehuse og webshops, der kører med Black Friday-tilbud. Flere steder findes alfabetiske lister over de mange muligheder for udsalgsshopping denne specielle fredag i november, og man kan desuden ofte søge både på mærker, butikker og specifikke produkter. Hvis du eksempelvis har et helt bestemt par sneakers i tankerne, er det så let som det overhovedet kan være. Du går ind på en Black Friday-hjemmeside, finder søgefeltet og skriver navnet på de sko, du leder efter. Hvis du er heldig viser resultaterne, hvilke butikker eller webshops, der sælger skoene til udsalgspris på Black Friday. Nogle butikker annoncerer dog ikke tilbuddene så lang tid i forvejen, så der er ofte flere muligheder for at finde det, du leder efter på selve dagen eller få dage forinden. Her på Blackfredagstilbud.dk er vi selvfølgelig en af de mange hjemmesider dedikeret til at finde de bedste webshops og butikker frem til Danmarks mange tilbudstørstige shoppere.

Opsøg dine yndlingssites eller butikker

Black Friday-siderne kan være en smule misvisende, hvis du søger et helt specifikt produkt, fordi udbyderne af produktet måske ikke har annonceret tilbuddet endnu. Derfor kan det være en god idé at søge på selve den webshop, som ligger inde med det produkt du leder efter, og måske er der her lidt mere information at hente. Hvis der er tale om et produkt, der kun findes i den fysiske butik og ikke på webshoppen, kan du eventuelt forhøre dig i butikken, om de kører med Black Friday-priser. Hvis du er en rigtig krejler, kan det endda være du kan forhandle dig til et godt tilbud inden selve dagen, hvor Black Friday træder i kraft. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor du henvender dig. Alt taget i betragtning kommer du i hvert fald langt med en på forhånd udarbejdet liste over de ting, du gerne vil anskaffe dig til billige priser på den sidste sorte fredag i november.

Black Friday – Elektronisk tilbudsfest

November måned er ofte lig med minusgrader og varme sokker på fødderne. Men det er efterhånden også blevet synonym med julegaveindkøb for rigtig mange, og hvis der er noget, der skyder gaveræset i gang er det den berygtede sidste fredag i måneden. Det er nemlig på denne dag, at Black Friday sætter ind, og danskernes forbrug for alvor skyder i vejret. Siden omkring 2013 har Black Friday eksisteret som en fest del af tilbudsstrategien hos en lang række danske butikker og varehuse. Det gælder også for de store elektronikkæder, hvor populariteten af de særlige tilbud har været ekstraordinært stor. Elektroniske apparater som blandt andet computere, smartphones, højtalere, fladskærme befinder sig generelt i den dyre ende af prisskalaen, og det er derfor ikke svært at forstå den store efterspørgsel på elektroniktilbud. Hvis du er hurtig, kan der være rigtig mange penge at spare på de eftertragtede elektroniske varer.

Billede: Flickr

Mange mennesker og lange køer

Man kan generelt spare en god slat penge, hvis man vælger at handle på Black Friday, der i år 2017 ligger den 24. november. Forbrugskurverne taler for sig selv, danskere i hobetal strømmer til butikker på gader og stræder for at få fingre i de gode tilbud. Det siger selv, at når populariteten er stor bliver køerne lange. Meget lange. Faktisk siges det, at ”Black Friday” er en metafor for den store trafik af fodgængere og køretøjer, der farver gadebilledet sort af mennesketrængsel. Det gælder altså om at have tålmodighed, hvis man har sat sig for at gøre sine indkøb på Black Friday. Regnet i arbejdstimer, kan det højst sandsynligt i mange tilfælde reelt slet ikke betale sig at stå i kø så længe for at spare nogle kroner. Dét er dog en lidt kynisk måde at anskue det på, og hvis man alligevel har fri til at bruge nogle timer på julegaveindkøb, betyder ventetiden måske ikke så meget, hvis man kan hive nogle gode tilbud med hjem. Men er man én af de mange danskere, der ikke har fri på denne helt almindelige arbejdsdag, så kan være svært at nå at få en fod indenfor. Medmindre man handler på nettet, en mulighed rigtig har mange allerede har opdaget og gjort brug af. Især når det drejer sig om elektronik, som ikke kræver en tur i prøverummet. Skal du handle elektronik på Black Friday, kan det kun anbefales at gøre det i en af landets mange webshops.

Du skal være hurtig

Slip for køen og foretag dine køb på nettet. Dét er lettere sagt end gjort, da udbuddet af varer i netbutikker lige såvel som i de fysiske ikke findes i et uendeligt omfang. Der er endda i mange tilfælde tale om, at tilbuddene kun gælder for et vis antal varer uanset butikkens lager. I begge tilfælde er det i sagens natur en fordel at sætte sig i kø på nettet så snart klokken slår tolv torsdag aften (faktisk ét minut over tolv for at være helt præcis), hvis man skal have en chance for at løbe med én af de eftertragtede varer.

Sådan kan du forberede dig til Black Friday

Hvis du allerede nu godt ved at du gerne vil deltage i Black Friday 2016, så er det en god idé allerede nu at forberede dig! Du har 100% sikkert allerede fået de første julegave ønsker ind eller måske har du en idé om at du kunne tænke dig noget godt lir, som der måske ikke har været plads til i budgettet? Du skal ihvertfald beslutte dig for hvad du godt kunne tænke dig at købe på selve dagen. Skriv alt ned og hav listen klar!

Tjek vores oversigt ud

Vi har som du nok har opdaget, lavet en liste over de bedste butikker med Black Friday tilbud i Danmark. Når dagen oprinder, så kan du nemt og hurtigt klikke dig ind på de forskellige sider som muligvis har de ting på tilbud som du godt kunne tænke dig at købe. Det handler i nogen tilfælde om at være ret så hurtig, da nogen af butikkerne kører med tidsudløste tilbud hver time. Dette gør blandt andet Wupti og CDON.

Hvis du finder nogen af de ting du gerne vil købe med en god rabat, så er det bare med at få købt! Der er nemlig hos nogen butikker kun et begrænset parti af deres tilbud, så det handler om at være hurtig til at få betalt varen inden de løber tør før dem!

Har du tips til Black Friday?

Vi modtager gerne tips og tricks til Black Friday. Skriv i kommentar feltet herunder, så kan vi tage det med i en ny blog post!