Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday – Elektronisk tilbudsfest

November måned er ofte lig med minusgrader og varme sokker på fødderne. Men det er efterhånden også blevet synonym med julegaveindkøb for rigtig mange, og hvis der er noget, der skyder gaveræset i gang er det den berygtede sidste fredag i måneden.

Det er nemlig på denne dag, at Black Friday sætter ind, og danskernes forbrug for alvor skyder i vejret. Siden omkring 2013 har Black Friday eksisteret som en fest del af tilbudsstrategien hos en lang række danske butikker og varehuse. Det gælder også for de store elektronikkæder, hvor populariteten af de særlige tilbud har været ekstraordinært stor.

Elektronik som blandt andet computere, smartphones, højtalere, fladskærme befinder sig generelt i den dyre ende af prisskalaen, og det er derfor ikke svært at forstå den store efterspørgsel på elektroniktilbud. Hvis du er hurtig, kan der være rigtig mange penge at spare på de eftertragtede elektroniske varer.

Mange mennesker og lange køer

Man kan generelt spare en god slat penge, hvis man vælger at handle på Black Friday. Forbrugskurverne taler for sig selv, danskere i hobetal strømmer til butikker på gader og stræder for at få fingre i de gode tilbud. Det siger selv, at når populariteten er stor bliver køerne lange. Meget lange. Faktisk siges det, at ”Black Friday” er en metafor for den store trafik af fodgængere og køretøjer, der farver gadebilledet sort af mennesketrængsel. Det gælder altså om at have tålmodighed, hvis man har sat sig for at gøre sine indkøb på Black Friday.

Regnet i arbejdstimer, kan det højst sandsynligt i mange tilfælde reelt slet ikke betale sig at stå i kø så længe for at spare nogle kroner. Dét er dog en lidt kynisk måde at anskue det på, og hvis man alligevel har fri til at bruge nogle timer på julegaveindkøb, betyder ventetiden måske ikke så meget, hvis man kan hive nogle gode tilbud med hjem.

Men er man én af de mange danskere, der ikke har fri på denne helt almindelige arbejdsdag, så kan være svært at nå at få en fod indenfor. Medmindre man handler på nettet, en mulighed rigtig har mange allerede har opdaget og gjort brug af. Især når det drejer sig om elektronik, som ikke kræver en tur i prøverummet. Skal du handle elektronik på Black Friday, kan det kun anbefales at gøre det i en af landets mange webshops.

Du skal være hurtig

Slip for køen og foretag dine køb på nettet. Dét er lettere sagt end gjort, da udbuddet af varer i netbutikker lige såvel som i de fysiske ikke findes i et uendeligt omfang. Der er endda i mange tilfælde tale om, at tilbuddene kun gælder for et vis antal varer uanset butikkens lager. I begge tilfælde er det i sagens natur en fordel at sætte sig i kø på nettet så snart klokken slår tolv torsdag aften (faktisk ét minut over tolv for at være helt præcis), hvis man skal have en chance for at løbe med én af de eftertragtede varer.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!