Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Cyber Monday

Her finder du alle de shops og butikker der fører Cyber Monday i Danmark. Vi har forsøgt at lave oversigten så komplet som muligt, men hvis du kender til en shop der fortjener at være derpå, så giv os et praj via kontakt siden.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er en international shopping dag, som ligger mandagen efter Black Friday og Black Friday Weekend. Selve ordet “Cyber Monday” er opfundet af marketing virksomheder for at overbevise folk om de bør shoppe online, fremfor at tage ud og shoppe i de fysiske butikker, som er meget brugt på Black Friday. Cyber Monday er en af de største online handelsdage, hvor der hvert år bliver handlet for mange milliarder over hele verden. Cyber Monday er dog ikke helt så populær herhjemme som fx Black Friday, men der er flere og flere butikker der tager dagen til sig og laver ekstra gode tilbud! I 2021 forventes det at Cyber Monday igen bliver mere udbredt, da der er flere virksomheder der har fået øjnene op for dagen. Da mange selvfølgelig handler rigeligt ind på Black Friday, vil den sandsynligvis aldrig blive lige så stor som sin storebror, men der er stadig en masse penge at at spare, hvis man ikke lige fik handlet det hele.

Hvad kan jeg shoppe på Cyber Monday?

cyber monday danmark

Overalt! Da mange af de allerstørste webshops, som fx Coolshop, har tilbud på Cyber Monday, vil du kunne købe mange forskellige ting. Typisk sætter de forskellige webshops rabat på hele shoppen, så du vil som regel kunne handle billigt i langt de fleste kategorier som fx elektronik, tøj, bolig og mange flere. Her på siden kan du se de forskellige hjemmesider der kører med tilbud. Det gør det nemt for dig istedet for at du skal ud og finde frem til dem selv. Som nævnt ovenfor, modtager vi gerne input hvis der er noget vi kan gøre bedre, eller hvis der er en shop i synes der mangler.

Julegaver

Det er en oplagt idé at få købt ind til sine julegaver på Cyber Monday. Udover at der er penge at spare, da rabatterne er forholdsvist store, så er det da også rart at kunne sidde derhjemme og shoppe julegaverne fremfor at stå i lange køer i December måned? I stedet kunne man jo bruge tiden på at nyde julestemningen nede i byen? Uanset om det er elektronik, tøj, ting til bolig eller noget helt fjerde, vil du kunne købe alle de julegaver du måtte have brug for på Cyber Monday Danmark.

Hvor stammer ordet “Cyber Monday” fra?

I 2005 så man første gang ordet “Cyber Monday” i forbindelse med e-handel, brugt af Ellen Davis. Efter en weekend med afslapning efter thanksgiving, så mange virksomheder et influx af mennesker på deres hjemmesider, hvoraf mange åbenbart havde kreditkortet klar til at shoppe. Derfor blev dagen langsomt til en gentagende begivenhed og webshopsne tog den til sig, da der ikke var nogen grund til at gå glip af den ekstra omsætning.