Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Om os

Hvad er BlackFredagsTilbud.dk?

Har du svært ved at holde styr på forhandlere og rabatter, når startskuddet til Black Friday lyder?

Vi giver dig det helt store overblik over de mest populære forhandlere på det danske marked og de rabatter og kampagner, hvor du kan spare mest.

Det er vores fornemste opgave at granske markedet og udvælge de absolut bedste produkter til de skarpeste priser, så du kan se alle de gode tilbud ét sted.

Hvordan kan du få glæde af vores platform?

Vores ambition er at hjælpe dig med at spare penge, men også finde kvalitetsprodukter fra forskellige forhandlere i forbindelse med det ekstraordinære udsalgsmekka på BlackFriday.

BlackFredagsTilbud.dk bliver en uundværlig sparringspartner for dig, når du skal shoppe. Du har også mulighed for at kategorisere din søgning, så du hurtigt kan finde frem til lige præcis det produkt, du leder efter.

Hvordan giver vi dig den bedste oplevelse?

  1. Vi giver dig et overblik over de bedste og mest populære forhandlere i Danmark, hvor du kan spare mest.
  2. Vi udvikler løbende på vores samarbejde med eksterne partnere og forhandlere, der gør det muligt for os at kunne give dig de bedste tilbud på markedet.
  3. Vi investerer i teknologi, så BlackFredagsTilbud.dk lever op til professionel standard, og så vi samtidig kan forbedre din brugeroplevelse på vores platform.
  4. Vi har fokus på transparens i forhold til hvem vi er, og hvordan vi arbejder med at hjælpe dig bedst muligt.

Forretningsmodel og redaktionelle retningslinjer

BlackFredagsTilbud.dk er et annoncefinansieret medie, som bliver understøttet af dig som læser. Vi linker til udvalgte produkter og ydelser fra samarbejdspartnere, som er håndplukkede butikker. Flere af dem betaler for eksponering og placering på vores side, og hvis du køber via vores links, modtager vi et mindre annoncehonorar.

Det er et honorar, vi bruger til fortsat at lave værdiskabende indhold til vores læsere, så du får det bedst mulige ud af vores platform.

I vores redaktionelle arbejde lægger vi vægt på gennemsigtighed og objektivitet, så du kan stole på de informationer, du læser på vores side. Det giver dig mulighed for at navigere trygt i vores indhold og finde frem til dét, der er relevant for dig.

Holdet bag BlackFredagsTilbud.dk

Vi hedder Obsidian Media, og vi er et digitalt mediehus med fokus på digital performance marketing.

Vi driver en portefølje af digitale medier og skaber indhold, der hjælper forbrugeren i research-stadiet inden køb af forbrugsgoder. Det gør vi bl.a. med guides og prissammenligning inden for mange forskellige kategorier – lige fra elektronik til hus og have. I arbejdet med affiliate-marketing har vi en række partnerskaber med både små og store webshops, herunder blandt andre Amazon, Walmart, Elgiganten, Coop, WhiteAway, Sportmaster og mange flere.

Vi er aktive i Danmark, Norge, Sverige, USA og Tyskland med planer om vækst på endnu flere markeder.

Vil du lære os bedre at kende?

Du kan følge med på Facebook, hvor vi løbende deler spændende stillingsopslag, eller besøge vores hjemmeside på Obsidianmedia.dk, hvis du er mere nysgerrig på virksomheden.

Kontaktoplysninger

Hvis du vil i kontakt med en repræsentant fra BlackFredagsTilbud.dk, kan du sende en mail til: 

Kontakt@obsidianmedia.dk

Obsidian Media

Bødker Balles Gård 15B

8000, Aarhus C