Menu

Tænk strategisk – lav lister til Black Friday

Sidste fredag i november har efterhånden officielt fået tildelt titlen ”Black Friday”. Det har den, fordi butikker og varehuse i stribevis på netop denne dag lancerer ekstraordinært gode tilbud og rabatter på deres produkter. Gader og stræder bliver sorte af menneskemylder, der farer ud og ind af butikker for at få fingre i de nedsatte varer, der i sagens natur kun findes i et begrænset antal. Nogle forretninger kører endda med tilbud, der gælder for et særligt begrænset antal varer uanset lagerstatus, og derfor kan der i disse tilfælde være særligt stor rift om produkterne. Men hvis du tænker dig om og lægger en plan, øger du dine chancer for at være én af de få, der løber med et særligt godt tilbud. Det gælder om på forhånd at undersøge markedet og finde ud af helt præcist, hvad du er på jagt efter, og om den pågældende mærkevare sælges til Black Friday-udsalgspris. Her kommer et par råd til, hvordan du kan få et forspring i tilbudsjagten.

 Mange guider dig på vej..

Med en simpel googlesøgning på ”Black Friday” bliver det hurtigt tydeligt, at antallet af websites dedikeret til at promovere Black Friday er både stort og mangfoldigt. Der findes både danske og engelske udgaver, der giver vejledning om shoppemuligheder, parkering, særlige events og andet godt. Disse sider er særligt behjælpelige til at informere om, hvilke forretninger, varehuse og webshops, der kører med Black Friday-tilbud. Flere steder findes alfabetiske lister over de mange muligheder for udsalgsshopping denne specielle fredag i november, og man kan desuden ofte søge både på mærker, butikker og specifikke produkter. Hvis du eksempelvis har et helt bestemt par sneakers i tankerne, er det så let som det overhovedet kan være. Du går ind på en Black Friday-hjemmeside, finder søgefeltet og skriver navnet på de sko, du leder efter. Hvis du er heldig viser resultaterne, hvilke butikker eller webshops, der sælger skoene til udsalgspris på Black Friday. Nogle butikker annoncerer dog ikke tilbuddene så lang tid i forvejen, så der er ofte flere muligheder for at finde det, du leder efter på selve dagen eller få dage forinden. Her på Blackfredagstilbud.dk er vi selvfølgelig en af de mange hjemmesider dedikeret til at finde de bedste webshops og butikker frem til Danmarks mange tilbudstørstige shoppere.

Opsøg dine yndlingssites eller butikker

Black Friday-siderne kan være en smule misvisende, hvis du søger et helt specifikt produkt, fordi udbyderne af produktet måske ikke har annonceret tilbuddet endnu. Derfor kan det være en god idé at søge på selve den webshop, som ligger inde med det produkt du leder efter, og måske er der her lidt mere information at hente. Hvis der er tale om et produkt, der kun findes i den fysiske butik og ikke på webshoppen, kan du eventuelt forhøre dig i butikken, om de kører med Black Friday-priser. Hvis du er en rigtig krejler, kan det endda være du kan forhandle dig til et godt tilbud inden selve dagen, hvor Black Friday træder i kraft. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor du henvender dig. Alt taget i betragtning kommer du i hvert fald langt med en på forhånd udarbejdet liste over de ting, du gerne vil anskaffe dig til billige priser på den sidste sorte fredag i november.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!