Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Sådan kan du forberede dig til Black Friday

Hvis du allerede nu godt ved, at Black Friday bliver aktuelt for dig i går, så er det en god idé allerede nu at forberede dig! Du har 100% sikkert allerede fået de første julegave ønsker ind eller måske har du en idé om at du kunne tænke dig noget godt lir, som der måske ikke har været plads til i budgettet? Du skal ihvertfald beslutte dig for hvad du godt kunne tænke dig at købe på selve dagen. Skriv alt ned og hav listen klar!

Tjek vores oversigt ud

Vi har som du nok har opdaget, lavet en liste over de bedste butikker med Black Friday tilbud i Danmark. Når dagen oprinder, så kan du nemt og hurtigt klikke dig ind på de forskellige sider som muligvis har de ting på tilbud som du godt kunne tænke dig at købe. Det handler i nogen tilfælde om at være ret så hurtig, da nogen af butikkerne kører med tidsudløste tilbud hver time. Dette gør blandt andet Wupti og CDON.

Hvis du finder nogen af de ting du gerne vil købe med en god rabat, så er det bare med at få købt! Der er nemlig hos nogen butikker kun et begrænset parti af deres tilbud, så det handler om at være hurtig til at få betalt varen inden de løber tør før dem!

Har du tips til Black Friday?

Vi modtager gerne tips og tricks til Black Friday. Skriv i kommentar feltet herunder, så kan vi tage det med i en ny blog post!

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!