Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

3 tips til at klare sig igennem Black Friday

Den Amerikanske tradition Black Friday har vundet sit indtog i Danmark, hvilket både har sine fordele for butikker og forbrugere. Eftersom butikkerne bugner med tilbud denne fredag sidst i november, vil der helt naturligt være rigtig mange mennesker i gågaden og i butikkerne. Det kan være svært at overskue alle disse mennesker, men man ender alligevel med at bevæge sig ud i det, fordi man også gerne vil have muligheden for at benytte sig af de mange gode tilbud. I det følgende vil du få et par gode råd med på vejen, så du får det bedste ud af denne travle dag.

Vælg det rigtige tidspunkt

Hvis du vælger at bruge Black Friday i en af storbyerne, så har butikkerne her med stor sandsynlighed åbent helt til midnat, så der er masser af tid til at få del i de gode tilbud. Så er spørgsmålet bare om, hvornår du skal bevæge dig ned i butikkerne for at undgå de største menneskemængder og stress. Eftersom det er en fredag, går de fleste på arbejde eller er i skole, derfor er det god ide at benytte sig af formiddagstimerne, da det er her, størstedelen er beskæftiget andet steds. Ellers er det også en god ide at vælge at gå i butikkerne sent om aftenen, da de fleste gerne vil være hjemme i stuerne inden alt for sent. Det gælder for alt i verden om at undgå eftermiddagstimerne, når alle får fri.

Lav en tjekliste

Det nytter ikke noget at rende forvirret rundt fra den ene ende af byen til den anden for at rende tilbage igen bagefter. Det kommer til at tage alt for lang tid, og du ender med at stresse dig selv. Derfor er det en glimrende ide, hvis man skriver sig selv en liste over, hvad man skal have i diverse butikker, så man kan tage det slavisk, og ikke går ind i unødvendige butikker. Det vil spare dig for en masse tid, og du vil samtidig have styr på, hvor langt du er kommet i dine indkøb. Hvis du ikke kun er taget i butikkerne, for at klare bestemte indkøb, så er det en god ide først at starte med det, som du ved, at du skal have, og så kan du gå og hygge dig bagefter.

Hav tålmodighed og smil

En af de vigtigste ting som man skal huske på Black Friday, er, at man ikke er den eneste der er stresset, og synes, at der er mange mennesker. Ekspedienterne knokler løs for at nå det hele og for at sørge for, at alle kunder er glade og tilfredse. Derfor er det mindste, man kan gøre for dem at give dem et smil og takke dem. Det samme gælder til folk omkring en, for det nytter ikke noget at se sur ud eller at skælde andre ud, det stresser kun folk yderligere, og det ender med at blive en dårlig oplevelse for alle. Det gælder derfor om at have tålmodighed med både andre kunder og ekspedienter, og så at holde humøret højt.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!