Menu

Sådan kan du spare mange penge på Black Friday

Black Friday og Black Days
Black Friday byder på ekstra gode tilbud.

Black Friday er snart over os, og hermed står vi overfor en række tilbud, prisfald og gode handler. Dagen kan være en dag med gode besparelser, men kan også hurtigt udvikle sig til noget lidt mere kaotisk og impulsivt. Sådan behøver det dog ikke at være, og vil du undgå at Black Friday ender op med mindre smarte impulskøb, så følg med her, når vi giver en kort guide til den fornuftige Black Friday.

Black Friday kort fortalt

Første skridt til en fornuftig Black Friday er at forstå hvad dagen går ud på, og hvad dens fordele er. Black Friday er en amerikansk tradition, hvor butikkerne på dagen efter Thanksgiving, i år bliver dette fredag den 27. november, har store tilbud på udvalgte varer. Dagen faldt her, da mange amerikanere havde fri, men samtidig var det ikke en helligdag, så butikkerne kunne holde åbent.

Samtidig udviklede Black Friday sig hurtigt til en slags start på julesalget. Med sin plads sidst i november, blev dagen en oplagt mulighed for at tage hul på juleindkøbene – både til andre og til sig selv. Dette er stadig i dag en af de store fordele ved Black Friday. Der kan være store penge at spare på gaver og andet til julen. Særligt de større køb kan der være meget gode penge at spare.

Den fornuftige og ufornuftige Black Friday

Black Friday er fyldt med gode tilbud, og disse tilbud findes typisk alle mulige steder og i alle slags butikker. Man kan fint drage nytte af dem, men man skal også tænke sig om. Det er nemt at gå i fælden og købe en masse ting på Black Friday som du egentlig ikke behøver. Selvfølgelig er en del af charmen ved dagen, at man køber ting man ellers ikke havde købt, men der er da mere og mindre fornuftige køb.

Som nævnt kan julegaver være en meget smart ting at købe. Ting som elektronik, legetøj, tøj og andet er alt sammen ting du kan spare store penge på. En anden god ide er at se på ting du alligevel skal købe, eller i hvert fald har overvejet at købe i lang tid. Her kan Black Friday være et oplagt tidspunkt, da der er tale om noget du rent faktisk har brug for, og derfor er pengene en reel besparelse. Dette gælder særligt større køb som for eksempel møbler.

Eksempler på fornuftige Black Friday-køb

For bedre at forstå hvad et fornuftigt Black Friday egentlig er, skal vi se nogle eksempler. Som nævnt, er møbler en ret god investering på Black Friday. Møbler er store, typisk ret dyre køb for de fleste, og samtidig holder de gerne i mange år, så det kan virkelig være en fordel at time indkøbet af dem med Black Friday. Og møbler er også et af de områder hvor der virkelig er store besparelser.

For eksempel kan det være, at du længe gerne har villet give spisestuen et design-løft. Et sådant løft kan hurtigt opnås med et nyt spisebord. Her kan du med fordel kigge mod Blokhus’ L240 spisebord. Bordet er lavet i lækkert egetræ og med sort metalstel der virkelig vil give enhver spisestue et moderne præg. Alt dette kan blive dit for blot 5.599 kr. – hele 5.001 kr. i besparelse.Eller Måske du hellere vil have en ny seng. Dette er også et oplagt Black Friday-køb, da senge, igen, er langsigtede investeringer, hvor smarte køb virkelig kan betale sig. Harmony Kontinentalseng fra Wonderland er her et lækkert køb, hvor du sparer over 10.000 på en helt igennem fantastisk kontinentalseng med komfort i verdensklasse.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!