Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Danskerne er vilde med de amerikanske traditioner

Halloween, Thanksgiving, Valentines dag og Black Friday. Det er ingen hemmelighed, at vi danskere er ganske glade for de amerikanske traditioner. Vi tager dem nemlig til os en efter en. Nogen danskere er dog mere begejstrede for de amerikanske traditioner end andre, men det er majoriteten, der nyder, og dyrker disse nye traditioner. Butikkerne nyder også godt af, at vi danskere er glade for disse traditioner, da det øger vores forbrug, og derved tjener butikkerne lidt ekstra på disse traditioner. I løbet af de sidste par år, har vi da også taget flere og flere af disse traditioner til os, eller også er vi begyndt at inkludere dem, der allerede svagt har vist sit indtog mere.

Spar penge på Black Friday

En af de traditioner der med hastige skridt har gjort sit indtog, og er blevet ganske populær på meget kort tid, er Black Friday. Danskerne er vilde med et godt tilbud, og det er netop det, Black Friday giver os. Black Friday bliver afholdt sidst i november måned her i Danmark ligesom i Amerika. Der er dog en stor kontrast i forhold til, hvordan de tog dage bliver afholdt. Begge steder handler det selvfølgelig om de gode tilbud, i Danmark sænker vi dog ikke priserne lige så meget som i Amerika, hvilket også gør, at dagen herhjemme forløber noget mere rolig, end det gør i Amerika. Her i Danmark har største delen af alle butikker et tilbud, der hedder 20 procent i rabat, nogen steder vælger de dog at give flere procenter i rabat. Vi har altså en god mulighed for at spare en del penge. I Amerika er det noget mere ekstremt. Her kører de helt ekstreme tilbud, der forårsager, at befolkningen går helt amok. Der er ligefrem mulighed for at pådrage sig skader, hvis man vælger at deltage i denne tilbudsfest. Se bare denne video:

https://youtu.be/-xL8rE9DT4g

Så vildt går det slet ikke for sig herhjemme. Selvfølgelig er der travlt rundt omkring i butikkerne, da folk også benytter sig af tilbuddene til at få købt diverse julegaver, men folk opfører sig sobert og civilisere, og man oplever ikke på samme måde den her grådighed, som der bliver udvist i Amerika på denne dag.

Der er mange fordele ved Black Friday. For det første kan man få lov at spare en god sum penge på sine julegaveindkøb. For det andet, er det bare en god mulighed for at spare penge på noget, man står og mangler. Det er heller ikke kun tøj, møbler og lignende, som du kan spare penge på denne dag. De større fødevarebutikker som bl.a. Bilka har også valgt at hoppe med på bølgen, så du kan også finde gode tilbud på f.eks. fødevarer og vaskepulver.

Nogle er mere populære end andre

Nogle amerikanske traditioner er dog mere populære, og bliver dyrket mere end andre. Black Friday er en af de heldige, der for alvor har fået lov til at vinde frem på meget kort tid. Halloween derimod er også blevet en tradition for nogen, men den har en meget langsommere indvirkning, end Black Friday har haft.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!