Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Køb julegaverne på Black Friday

Julen nærmer sig, og vi er alle klar over, at det bliver en stresset tid, hvor der skal bruges store mængder penge, eftersom man ikke kan slippe udenom, at der er masser af julegaver, der skal købes. December måned byder heldigvis på mange gode tilbud rundt i de fleste butikker. Det er desværre bare ikke altid, at der er tilbud på lige præcis de ting, som ens familie og venner ønsker sig. Hvis man er tidligt ude med julegaveindkøbene, kan man dog, på grund af Danmarks adoptering af begrebet Black Friday, få lov at spare procenter på rigtig mange vare i adskillige butikker sidst i november måned. Så hvis man vil spare penge på julegaverne i år, så skal man allerede have indsamlet diverse ønskelister sidst i november måned.

Spar penge på alt lige fra tøj til køkkenredskaber

Den sidste weekend i november måned, kan du få lov at spare penge på dine julegave indkøb, eftersom Danmark er i løbet af de sidste par år langsomt begyndt at adoptere den amerikanske storshopping dag Black Friday. Black Friday giver dig muligheden for at spare mange penge på dine indkøb. Her i Danmark lyder rabatten rundt omkring i butikkerne hyppigst på omkring de 20 procent, men du kan også være heldig at falde over et af de steder, der har valgt at smække priserne helt i bund, så du kan få lov at spare mere end de 20 procent. Eftersom du kan spare en del penge denne dag, så er det en oplagt mulighed for, at du kan få klaret julegaveindkøbene i god tid. Du kan altså både få lov at spare mange penge på gaveindkøbene, og samtidig slipper du for julegaveræset og -stressen i december måned.

Hvis du har andre planer den dag, hvor der bliver afholdt Black Friday, så er der heldigvis nogen butikker, der er begyndt at holde tilbuddene kørende hele weekenden, så alle får en mulighed for at benytte sig af de lave priser.
Det er ikke kun en enkelt type ting som f.eks. tøj, at der er på tilbud denne dag, det er alt lige fra tøj til babyudstyr til køkkenredskaber. Så uanset hvem du skal købe gaver til, så vil der helt sikkert være noget på tilbud, som denne person kan bruge.

Undgå den hektiske stemning

Eftersom der på Black Friday er oceaner af tilbud, vil der selvfølgelig også være en del mennesker, som gerne vil benytte sig af disse tilbud, og derfor vil der med stor sandsynlighed være meget stress i gågaden og butikkerne denne dag. Dog er det forskelligt, hvornår den hektiske stemning er på sit højeste, og det gælder derfor om at tænke taktisk, hvis du gerne vil undgå denne stemning. Et af de bedste tidspunkter, som du kan bevæge sig i butikkerne på, er om formiddagen, eftersom mange stadig er på arbejde eller i skole på dette tidspunkt, og der vil derfor være mere ro og færre mennesker. I storbyerne har butikkerne åbent helt til midnat, så hvis man laver sine indkøb i en af disse, så er det også muligt at undgå stressen, hvis man går i butikkerne i de sene aftentimer.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!