Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Husk podcast på Black Friday

Skal du til Black Friday i år? Ja, det skal du nok, hvis du ligesom alle os andre ikke kan sige nej til et godt tilbud. Black Friday er en amerikansk tradition, der løber af stablen dagen efter Thanksgiving, som fejres sidste torsdag i november. Black Friday har efterhånden også fået solidt fodfæste i Danmark, og det kan også betyde lange køer. For at gøre ventetiden lidt mere overskuelig og knap så kedelig, skal du medbringe to ting på din shoppetur; en opladet smartphone og et par høretelefoner. Her får du et par podcastanbefalinger, så du kan gøre køtid til kvalitid.

Serial (sæson 1 og 2)

Når du på Black Friday står i køen til kassen i Humac, kan du med fordel begynde at lytte til den populære podcast ”Serial”. Hvis du interesserer dig bare en lille smule for podcasts har du garanteret allerede hørt om den. Serial er en amerikansk produceret podcast, som fortæller historier om virkelige begivenheder med forskellige temaer. Det fungerer som en slags lytte-dokumentar, hvor journalisten Sarah Koenig leder os igennem en konfliktfyldt historie med mange løse ender, som hun gradvist forsøger at binde sammen.

Første sæson var en bragende succes med hovedpersonen Adnan Syed, der i 1999 blev anklaget og dømt for et mord, han erklærer sig uskyldig i at have begået. I podcasten taler Koenig med Adnan i fængslet, opsøger en masse personer fra hans fortid og bliver en slags detektiv på sagen. Det er en særdeles fængslende fortælling, som uden tvivl kan begå sig som underholdning i køen.

Anden sæson er en helt ny historie, der tager udgangspunkt i soldaten Bowe Bergdahl, der deserterede fra den amerikanske hær i Afghanistan og blev holdt som fange af Taliban i fem år. Ligesom i sæson et opsøger Koenig relevante personer og forsøger at finde hoved og hale i sagen, der bliver mere og mere indviklet som episoderne skrider frem. Også anden sæson kan klart anbefales som køunderholdning.

The Moth

The Moth er ligesom Serial en virkelighedstro og autentisk podcast, men i dette tilfælde fortælles historierne af selve hovedpersonerne. The Moth er et slags lytte-fortællingsshow, hvor både almindelige og kendte mennesker fortæller en historie live til et publikum i en sal et sted i USA (oprindeligt i New York). Disse historier bliver optaget og kan altså høres i podcasten af samme navn. Fortællingerne er kun af nogle minutters varighed, og kan sagtens høres individuelt, så du kan sagtens nå at høre en historie eller to imens to venter på betjening ved kassen. Med The Moth eller Serial i ørerne bliver det en ren fornøjelse af stå i kø på Black Friday.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!