Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Find den bedste massagestol på Black Friday

Hvis du er på udkig efter en ny og lækker massagestol, så har du mulighed for at gøre et godt køb sidst i november, når Black Friday løber af stablen. Hvem vil ikke gerne spare nogle penge ved at jagte det gode tilbud?

Hvis du er på udkig efter en dejlig massagestol, som kan give dig en lækker massage derhjemme, så kan du holde øje med gode tilbud på Black Friday. Hvis du går efter den ultimative model – nemlig IWAO Jasmin 2D, som er massagestolens Rolls Royce, så kan det være en god idé at holde øje med gode tilbud på lige præcis den model, når Black Friday løber af stablen sidst i november.

Den bedste massagestol er IWAO Jasmin 2D. Det er en virkelig lækker massagestol med flere forskellige funktioner. Her får du både et elegant og futuristisk design med blandt andet zero gravity funktion, som betyder, at du får en følelse af vægtløshed, når du ligger i den. Den sørger nemlig for at din kropsvægt fordeles i hele stolen og på den måde giver den mest optimale følelse af velvære. Massagestolen kan give dig både manuel massage, lufttryksmassage og guasha massage af fodsålerne.

Går du efter at spare flest mulig med penge, så kan du holde øje med den lidt billigere model med kaldenavnet IWAO Baseline. Her får du meget for pengene. Modellen er ikke så smart i designet til gengæld får du stort set samme funktioner, som ved Roll Royce-modellen. IWAO Baseline giver dig tre programmer at vælge imellem og er da også blevet kåret som bedst til prisen.

Det er altid en god idé at holde øje med de forskellige websites, som afholder Black Friday – så du ved hvem, der har de forskellige modeller på tilbud. Sørg for at tjekke, hvornår udsalget går i gang, så du kan sidde klar og bestille den stol, som du ønsker dig.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!